PEGAWAI PENYELARAS PROJEK KHAS

Tawaran sebagai  pegawai penyelaras projek khas.

Adalah dimaklumkan bahawa Pengurusan Universiti telah bersetuju menggerakkan projek Fund Raising iaitu satu projek khas Naib Canselor. Untuk makluman projek khas ini bertujuan untuk melaksanakan aktiviti-aktiviti penjanaan secara serius dan agresif bagi mengumpul dana untuk membiayai beberapa projek utama Universiti.

Untuk makluman, lantikan ini adalah secara project based (minimum satu tahun) dan keutamaan diberikan kepada calon yang mempunyai latar belakang dalam bidang pemasaran, pentadbiran muamalat atau kewangan, bakal berkonvo pada tahun 2017, boleh bekerja lebih masa, bertugas diluar kawasan, tahan lasak serta mempunyai kekuatan mental dan fizikal yang sihat.

Calon juga berupaya untuk bekerja lebih masa dan berada di bawah penyeliaan yang minimum.

Bagi calon yang berminat boleh emailkan salinan Resume kepada Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya. sebelum atau pada 2 Oktober 2017

segala pertanyaan boleh terus berhubung kepada

1) Pn.Nurliyana = 067986148/86172

Pusat Alumni dan Kerjaya                                                                                                                  Universiti Sains Islam Malaysia, Bandar Baru Nilai, 71800, Nilai, Negeri Sembilan, MALAYSIA