Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/alumni/public_html/templates/yoo_balance/layouts/com_content/article/default.php on line 13

Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/alumni/public_html/includes/application.php on line 536

PROGRAM PERCUMA – PENEMPATAN KERJA UNTUK GRADUAN MENGANGGUR

PROGRAM PERCUMA – PENEMPATAN KERJA UNTUK GRADUAN MENGANGGUR (PROGRAM PSMB – GENERATE).

Tech Terrain College adalah merupakan Penyedia Latihan kemahiran swasta yang berdaftar dengan Pembangunan Sumber Manusia Berhad (PSMB) dibawah Kementerian Sumber Manusia dan telah beroperasi sejak Tahun 2002 sehingga kini.

Pembangunan Sumber Manusia Berhad telah mewujudkan pelaksanaan Graduates Enhancement Programme for Employability (GENERATE) sebagai salah satu initiatif bagi memperbaiki keadaan semasa graduan/siswazah yang mengganggur di Malaysia.

SEGALA BUTIRAN BOLEH RUJUK LAMPIRAN DIBAWAH

CARA PERMOHONAN, ALUMNI USIM BOLEH MEMOHON DENGAN MENGHANTAR RESUME DAN COVER LETTER
KE :

2)WHATAPPS KE 012-6648181

PERHATIAN :

KEPADA ALUMNI YANG SUDAH MEMOHON DIMINTA UNTUK MEMAKLUMKAN KEPADA PIHAK

PUSAT ALUMNI DAN KERJAYA USIM

(WHATAPPS NAMA,PROGRAM PENGAJIAN & TAHUN GRADUASI KE 012-3708746)

UNTUK MEMUDAHKAN KAMI MEMBUAT PENGESAHAN KEPADA PIHAK TTC.

SEKIAN,

Pejabat Perhubungan Alumni USIM
Universiti Sains Islam Malaysia, Bandar Baru Nilai, 71800, Nilai, Negeri Sembilan, MALAYSIA
Tel: 06-7986161/6160/6151 Faks: 06-7986154/6155 Emel: alumni[at]usim.edu.my