WACANA ALUMNI SIRI 4

Sekalung penghargaan dan terima kasih di ucapkan kepada semua pihak yang terlibat dalam menjayakan WASIM siri ke Empat yang bertempat di DKP4 bertarikh 16 Disember 2015. Penganjur program, Pejabat Perhubungan Alumni, Sahabat Alumni USIM, Stracomm, para panelis dan tidak lupa kepada hadirin yang hadir bagi memeriahkan lagi program tersebut.

WASIM pada siri kali ini menampilkan alumni FSU. Forum kali ini di kendalikan oleh pensyarah FSU yg mana juga merupakan alumni fakulti tersebut iaitu En Razlan Ahmad. WASIM siri IV membawakan panelis antaranya Abdul Muim Abdullah, Mohammad Abu Bakar dan En Mansor Ayub. Wasim pada kali ini di adakan di Dewan Kuliah Pusat 4 pada 16 Disember 2015. Tajuk yg di bincangkan adalah; Graduan USIM, Kerja Sendiri Atau Makan Gaji?. 

 Untuk makluman, rakaman siaran ulangan forum tersebut masih dalam proses 'editing' dari pihak Stracomm dan kami akan maklumkan jika terlah siap dan boleh di tonton di laman youtube.

 

 

                                                                                                                      Pusat Alumni dan Kerjaya                                                                                                                  Universiti Sains Islam Malaysia, Bandar Baru Nilai, 71800, Nilai, Negeri Sembilan, MALAYSIA

Tel: +606-7986161/6160/6151 Faks: +606-7986154/6155
Emel: alumni[at]usim.edu.my